Hieronder de eerste planning van seizoen 2021, maar let op: door de Corona-maatregelen kunnen zaken veranderen danwel geannuleerd worden. Blijf de site en Facebook in de gaten houden!

 

 


Kennedymars / Rijpelberg Live

In de nacht van 3 op 4 juli vind de Kennedymars plaats. Deze zal ook door de Rijpel trekken. Mocht alles doorgaan en het evenement Rijpelberg Live plaatsvinden, zullen we in de avond de poorten openen om onder het genot van de muziek vanaf het veld te kunnen spelen. Ook deze avond hebben we een braskaart, kosten €3,00 en entree gratis!


Zomerdisco

Vrijdag 23 juli vieren we de start van de zomervakantie! Lekker 6 weken vakantie en feesten. Naast de opening overdag openen we 19.00 uur de poorten weer om te feesten met een heuse DJ tot 22.00 uur. Deze avond kun je een braskaart kopen voor €3,00 waarop lekkere dingen te krijgen zijn. De entree bedraagt €1,50 naast de kosten van de braskaart.


Zomervakantie

Maandag 26 juli start de zomervakantie!

Vanaf vandaag zijn we 6 weken lang geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Het kan zomaar zijn dat we op hete dagen eerder open of later gesloten zijn, dit kan per dag verschillen. Houdt de site en Facebook in de gaten!

Activiteiten in de vakantie zullen regelmatig ge-update worden

Entree deze dagen zal €1,50 zijn


Disco einde zomervakantie

Vrijdag 03 september vieren we het einde van de zomervakantie! Lekker 6 weken uit kunnen rusten en maandag er weer fris en fruitig tegenaan. Maar eerst nog eens een avond uitleven en uitrazen in de speeltuin! Naast de opening overdag openen we 19.00 uur de poorten weer om te feesten met een heuse DJ tot 22.00 uur. Deze avond kun je een braskaart kopen voor €3,00 waarop lekkere dingen te krijgen zijn. De entree bedraagt €1,50 naast de kosten van de braskaart.


Weer naar school!

Maandag 06 september gaan we weer naar school! Heel veel succes en plezier allemaal! Vanaf vandaag zullen de openingstijden weer zijn zoals vanouds


Burendag

Zaterdag 25 september is het weer zover, Burendag! Deze dag zullen de poorten open staan van 13.00 tot 17.00 uur en zal het terrein vol zijn met spelen, activiteiten en lekkere dingen. Voor kinderen vragen we een bijdrage in de kosten aan de braskaart van €2,00

Entree gratis voor iedereen!